Використання Сайту означає повне і безумовне згоду Користувача з цією політикою конфіденційності та зазначеними в ній цілями і умовами обробки його персональних даних.

1. Користувач Сайту, розміщуючи резюме і / або інші дані на Сайті і / або відправляючи резюме і / або інші подібні листи на електронні адреси компаній і / або інших користувачів сайту, добровільно надає інформацію сайту, а також третім особам, які мають доступ до цього Сайту , свою безумовну згоду на обробку своїх персональних даних (які містяться в його резюме, повідомленнях та / або іншої інформації, зібраної і / або розміщується на Сайті і / або відправленої іншим Користувачам Сайту).

2. Обробка Персональних даних включає в себе будь-які дії та / або сукупність дій, які пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, поновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею), видаленням Персональних даних Користувача з метою забезпечення роботи сервісів Сайту .

3. Обсяг Персональних даних Користувача, по відношенню до яких здійснюється обробка і які можуть бути включені в бази персональних даних (в тому числі в базу персональних даних резюме), визначається як будь-яка інформація про Користувача (яка розміщена в його резюме і / або інших даних, зібраних і / або розміщених на Сайті і / або листах відправлених з його допомогою), яка стане відома «FinderWork», а також будь-яким третім особам, які використовують Сайт.

4. Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від сайту додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».

5. Беручи цю угоду, користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також дає згоду, що термін обробки його персональних даних є безстроковим.

6. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надані їм персональні дані або їх частину, а також параметри їх конфіденційності, скориставшись функцією редагування і налаштування доступу до особистої інформації, а також вимагати від Компанії повного видалення його аккаунта і всіх персональних даних з бази даних Сайту.

7. Метою збору, зберігання і обробки персональних даних є надання користувачу персоналізованих сервісів Сайту, в тому числі: доступ в Панель керування, авторизація, нагадування пароля, публікування і відправка резюме і / або вакансій, таргетування рекламних матеріалів, зв'язок з Користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробка запитів Користувача, а також інші сервіси Сайту.


 

Про нас

Інформаційний майданчик пошук вакансій і співробітників. Провідні компанії і шукачі розміщують свої вакансії і резюме. Знаходять співробітників і роботу з допомогою нашого сервісу. Ми робимо зручний, швидкий і ефективний сервіс з працевлаштування.

Зв'язатися з нами

Отримайте наші оновлення

Підпишіться на наш список розсилки і отримаєте розсилку новин, оновлення. Ваша електронна пошта в безпеці з нами, і ми ненавидимо спам так само, як і ви.
У вас ще немає облікового запису? Зареєструйтеся зараз!

Увійдіть у свій обліковий запис